Жительці Дмитрушківської громади присвоєно почесне звання "Мати-героїня"

Дата: 30.11.2021 15:10
Кількість переглядів: 521

Урочисте вручення посвідчення та нагрудного знака до почесного звання України «Мати-героїня» відбулося сьогодні у Дмитрушківській сільській раді. Відповідно до Указу Президента України, за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей,забезпечення умов всебічного їх розвитку,  вручено посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» мешканці села Гродзеве – Горбатюк Ліані Костянтинівні, 1974 р.н., яка народила та виховала п’ятьох дітей. Вручили нагороду матері-героїні голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук та Дмитрушківський сільський голова Тетяна Шевчук.

Голова райдержадміністрації Ігор Миклащук подякував Ліані Костянтинівні за її невтомну працю, за недоспані ночі, за правильне і гідне виховання своїх дітей та побажав радості, достатку, тепла, пошани від дітей, рідних та близьких.

До вітальних слів приєдналась сільський голова Тетяна Шевчук. «Нехай ваші діти відтворюють ваш життєвий шлях та примножують прекрасну українську націю, яка славиться найгарнішими в усьому світі
жінками. А ми, в свою чергу, зробимо все для того, щоб забезпечити навчальні заклади всім необхідним для всебічного розвитку підростаючого покоління», зазначила у вітальній промові Тетяна Шевчук.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора