ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 30.11.2021 14:59
Кількість переглядів: 444

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

 

      Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. №555, виконавчий комітет Дмитрушківської   сільської ради повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації:

Детальний план території на земельні ділянки за межами

села Дмитрушки Уманського району Черкаської області

 

       Детальний план території розроблений з метою деталізації та уточнення  положення генерального плану населеного пункту та визначення організації і розвитку частини території.

      Ознайомитися з проектом детального плану територій можливо у відділі житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування за адресою с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська,19.

  Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Дмитрушківської  сільської ради.

      Підстава для розроблення:

      рішення Дмитрушківської сільської ради «Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельні ділянки за межами села Дмитрушки»  № 13-31/VIIІ від 19.11.2021 року.

    Пропозиції громадськості приймаються протягом 30 днів з дати оприлюднення проекту детального плану, за адресою с. Дмитрушки, вул. Петропавлівська,19, відділ житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування.

 

Проект детального плану території на земельні ділянки за межами

села Дмитрушки Уманського району Черкаської області

 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора