ІНФОРМАЦІЯ ДМИТРУШКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ`ЄКТА ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 19.11.2021 15:57
Кількість переглядів: 260

ІНФОРМАЦІЯ ДМИТРУШКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ  ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ`ЄКТА ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Назва об’єкта: земельна ділянка площею 0,5054 га, для будівництва та обслуговуванням будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: Черкаська область Уманський район Дмитрушківська сільська рада село Дмитрушки  вулиця Пирогова,19.

Підстава: рішення Дмитрушківської сільської  ради від  13 жовтня 2021 року №10-28/VIII. 

Мета проведення незалежних оцінок: визначення ринкової вартості об’єктів сільської комунальної власності, що приватизуються шляхом викупу з такими умовами: усі витрати з оплати послуг юридичних та фізичних осіб, пов’язаних з підготовкою об’єкта до приватизації (в тому числі щодо відведення земельної ділянки під об’єктом приватизації) та нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу, покладаються на покупця).

Претендентам потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. 

До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору суб’єктів оціночної діяльності, належать: 
заява на участь у конкурсі за встановленою формою;
копія установчого документа претендента; 
копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі, та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;
письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їх особистими підписами;
 копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; 
інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо). 
Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт у календарних днях. 
У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі у конкурсі не допускається. 

Конкурсну документацію слід подавати до відділу земельних відносин виконавчого комітету Дмитрушківської сільської ради) за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу включно. 

К о н к у р с  в і д б у д е т ь с я  06/01/2022 року  о 10:00год.  в адміністративній будівлі за адресою: Черкаська область, Уманський район,   с. Дмитрушки вул. Петропавлівська, 19.
Телефон для довідок: (04744)96275


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора