Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Дмитрушківської сільської ради

Дата: 22.11.2021 08:37
Кількість переглядів: 526

На виконання рішень  Дмитрушківської сільської ради від 19 листопада 2021 року  № 13-16/VIII «Про створення Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Дмитрушківської сільської ради», № 13-17/VIII «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення  конкурсу  на зайняття посади директора КЗ «Центр надання соціальних послуг» Дмитрушківської сільської ради» Дмитрушківською сільською радою  оголошується конкурс на зайняття посади  директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» (далі – Центр), що розташований за адресою вул. Петропавлівська, будинок 19, село Дмитрушки Уманського району, Черкаської області.

Основними напрямками діяльності Центру є:

- проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини осіб/сімей, які належать до вразливих груп населення;

- надання особам/сім’ям комплексу соціальних послуг, яких вони потребують, відповідно до переліку послуг, затвердженого Міністерством соціальної політики, з метою мінімізації або подолання таких обставин.

Заробітна плата директора Центру визначається  наказом Міністерства праці та соціальної політики  України  та Міністерства охорони здоров'я України від 05.10.2005 № 308/519 «Про впорядкування  умов оплати праці працівників закладів соціального захисту дітей, закладів охорони здоров'я  та установ соціального захисту населення».

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта другого рівня за ступенем магістра та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, протягом 15 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу особисто подають до відділу організаційно-кадрової  роботи виконавчого комітету Дмитрушківської  сільської ради та/або надсилають  електронною поштою такі документи:

1) заяву про участь у конкурсі за формою, наведеною після цього оголошення;

2) належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

3) автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

4) мотиваційний лист, складений у довільній формі;

5) довідку про відсутність судимості;

6) перспективний план розвитку КЗ «Центр надання соціальних послуг» Дмитрушківської  сільської ради.

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

У разі подання заяви та документів  лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України та оцінювання презентації (викладеної державною мовою) перспективного плану розвитку КЗ «Центр надання соціальних послуг» Дмитрушківської сільської ради, додатково подає власноручно підписану заяву.

Прийняття документів для участі у конкурсі та надання інформації здійснює уповноважена особа, начальник  відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого комітету Дмитрушківської  сільської ради Галімон Лариса Сергіївна (тел.(04744)9-62-75)  у робочі дні  з 09.00 до 16.00 за адресою вулиця Петропавлівська, будинок 19, село Дмитрушки Уманського району, Черкаської області  або надсиланням на е-mail: dmitrushki2017@ukr.net  у період з 22 листопада 2021 року до 06 грудня  2021 року.

Претенденти не допускаються до участі в конкурсі у разі:

-    неподання ними повного пакета документів;

- невідповідності кваліфікаційним вимогам, визначеним Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск 80 «Соціальні послуги», затвердженим наказом Мінсоцполітики від 29.03. 2017 № 518;

- наявності не знятої або не погашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.

 

         Проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального закладу  «Центр надання соціальних послуг» Дмитрушківської  сільської ради відбудеться у середу, 09 грудня 2021року, о 14:00 годині у приміщенні  Дмитрушківської  сільської ради за адресою вулиця Петропавлівська, будинок 19, село Дмитрушки Уманського району, Черкаської області. 

 

                                                                            ЗРАЗОК

 

Голові конкурсної комісії

 ____________________________________

____________________________________

                                                                      (прізвище, ім’я, по батькові)

____________________________________

____________________________________,

                                                             (прізвище, ім’я, по батькові претендента)

 

який (яка) проживає за адресою:

_____________________________________

 

____________________________________________

 

____________________________________,

    (номер контактного телефону)

 

адреса електронної пошти

 ____________________________________

                                                                (заповнюється друкованими літерами)

 

ЗАЯВА

Прошу допустити мене до участі в конкурсі на зайняття посади ______________________________________________________________

__________________________________________________________________

(найменування посади)

Підтверджую достовірність інформації, викладеної у поданих мною документах.

Про проведення конкурсу прошу поінформувати мене шляхом*:

 надсилання листа на зазначену адресу;

надсилання електронного листа на зазначену електронну адресу;

телефонного дзвінка за номером _____________________________________________________________; ? ______________________________________________________________. 

(іншим доступним способом)

 

___________________ 20___ р.                                     ___________________

                                                                                                  (підпис)

 

* У разі неможливості інформування вибраним претендентом способом повідомлення надсилається на зазначену в цій заяві електронну адресу               

 

 

 

 

Перелік питань 

для перевірки знання норм законодавства  у сфері надання соціальних послуг, державних стандартів надання соціальних послуг дання соціальних послуг

 

1. Отримувачі соціальних послуг (стаття 12 Закону України «Про соціальні послуги»).

2. Надавачі соціальних послуг (стаття 13 Закону України «Про соціальні послуги»).

3. Яким шляхом здійснюється формування Реєстру  надавачів та отримувачів соціальних послуг (стаття 15 Закону України «Про соціальні послуги»).

4. Типи соціальних послуг (стаття 16 Закону України «Про соціальні послуги»).

5. Ведення випадку (стаття 18 Закону України «Про соціальні послуги»).

6. Звернення про надання соціальних послуг (стаття 19 Закону України «Про соціальні послуги»).

7. Прийняття рішення  про надання чи відмову у наданні соціальних послуг                (стаття 21 Закону України «Про соціальні послуги»).

8. Які соціальні послуги надаються екстрено (кризово)? (стаття 23 Закону України «Про соціальні послуги»).

9. Відмова та  припинення надання соціальних послуг (стаття 24 Закону України «Про соціальні послуги»).

10. Оплата соціальних послуг (стаття 28 Закону України «Про соціальні послуги»).

11.  Базові соціальні послуги (стаття 16 Закону України «Про соціальні послуги»).

12. Складання індивідуального плану  надання соціальної послуги соціального супроводу  сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах (Наказ Міністерства соціальної політики від 31.03.2016 № 318).

13. Укладання договору про надання соціальної послуги соціального супроводу

сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах (Наказ Міністерства соціальної політики від 31.03.2016 № 318).

14. Місце та строки надання соціальної послуги соціального супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах (Наказ Міністерства соціальної політики від 31.03.2016 № 318).

15. Зміст соціальної послуги соціального супроводу  сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах (Наказ Міністерства соціальної політики від 31.03.2016 № 318).

16.  Визначення поняття «соціальна послуга соціального супроводу сімей, у яких виховуються діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування» (Наказ Міністерства соціальної політики від 11.08.2017 № 1307).

17. Підстави  для отримання та припинення соціальної послуги соціального супроводу сімей, у яких виховуються діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування (Наказ Міністерства соціальної політики від 11.08.2017 № 1307).

18. Визначення індивідуальних потреб отримувача соціальної послуги соціального супроводу сімей, у яких виховуються діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування (Наказ Міністерства соціальної політики від 11.08.2017 № 1307).

19. Види соціальної послуги консультування  (Наказ Міністерства соціальної політики від 02.07.2015 № 678).

20. Підстави для отримання та припинення надання соціальної послуги консультування (Наказ Міністерства соціальної політики від 13.11.2013 № 760).

 21. Визначення  ступеня індивідуальних потреб отримувача соціальної послуги догляду вдома (Наказ Міністерства соціальної політики від 02.07.2015 № 678).

22. Структура  індивідуального плану соціальної послуги догляду вдома (Наказ Міністерства соціальної політики від 13.11.2013 № 760).

 

 

                                

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора