Виконавчим комітетом Дмитрушківської сільської ради оголошується конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу ЦНАП

Дата: 21.07.2021 14:17
Кількість переглядів: 443

Виконавчим комітетом Дмитрушківської  сільської  ради оголошується конкурс на заміщення вакантної посади начальника  відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дмитрушківської сільської ради. 

Вимоги до кандидатів: наявність громадянства України, вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою (засвідчується документом про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державним сертифікатом про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови), стаж роботи  в органах  місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу подають до відділу організаційно-кадрової роботи виконавчого комітету Дмитрушківської  сільської ради:

-

заяву про участь в конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу;

заповнену особову картку /форма П-2ДС/ з відповідними додатками;

-  

фотокартку розміром 4х6 см;

-

копії документів про освіту; копію документа, який посвідчує особу; копію довідки про присвоєння  ідентифікаційного номера, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних), копію трудової книжки.

Особа, яка претендує на зайняття посади в органі місцевого самоврядування, до призначення  на відповідну посаду подає шляхом заповнення на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції  декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації).

За додатковою інформацією щодо функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці звертатись за адресою: вул. Петропавлівська,19, с.Дмитрушки Уманського району, Черкаської області,  тел. (04744)96275.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора