ЗНО – крок у доросле життя!

Дата: 01.06.2021 13:40
Кількість переглядів: 465

Фото без опису

21 травня в Україні розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

У цьому році тестуваннями буде охоплено 47 випускників, які закінчують заклади загальної середньої освіти на території Дмитрушківської територіальної громади (Дмитрушківський ліцей – 15 учнів, Старобабанівський ліцей – 10, Собківський ліцей – 7, Доброводівський ліцей – 9, Косенівський ліцей – 6 учнів).

Зважаючи на скасування обов’язковості проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО для здобувачів повної загальної середньої освіти тестові завдання вирішуватимуть 47 учнів із 50 випускників шкіл. Популярність тестів серед учасників ЗНО обумовлена вимогами закладів вищої освіти до вступників.

Учні складатимуть ЗНО з таких предметів: хімія, англійська мова, математика, українська мова та література, історія України, фізика, біологія, географія. Кожен учень має скласти тести із двох предметів обов’язкових (математика та українська мова й література) та обрати предмети, які потрібні для вступу до  закладу вищої освіти.

З метою організації безпечного підвезення учнів до пунктів проведення тестування та у зворотному напрямку, своєчасного прибуття абітурієнтів до місць проходження ДПА/ЗНО сільською радою забезпечено підвіз учнів шкільними автобусами до місць тестування. Задіяно три шкільних автобуси, які здійснюють підвіз учнів із Дмитрушківського, Старобабанівського та Доброводівського ліцеїв.

Бажаємо нашим випускникам успіхів у складанні зовнішнього незалежного оцінювання та здійснення найзаповітнішої мрії – отримання професії про яку мріють.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора