Інформація про результати проведення рейду «Діти вулиці»

Дата: 10.05.2021 09:46
Кількість переглядів: 1461

Фото без опису

 

Інформація

про результати  проведення рейду «Діти вулиці»

Дата проведення: 27.04.2021

     На виконання наказу начальника служби у справах дітей Дмитрушківської сільської ради від 23.04.2021 № 05 «Про проведення профілактичного заходу «Діти вулиці» на території населених пунктів Дмитрушкіської сільської ради» та графіку проведення рейдів по селах громади, 27 квітня 2021 був проведений рейд у селі Старі Бабани.

    Мета заходу: профілактика дитячої безпритульності і бездоглядності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, виявлення родин, в яких діти перебувають у складних життєвих обставинах.                

     В ході проведення  рейду здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання 4 сімей, в яких виховуються 12 дітей та виявлено родину, де діти перебувають в складних життєвих обставинах. З мамою проведено профілактичну та роз’яснювальну роботу щодо ухилення її від виконання батьківських обов’язків та запрошено на засідання комісії із захисту прав дитини Дмитрушківської сільської ради. Фахівцем із соціальної роботи проведено оцінку потреб даної родини та за результатами прийнято рішення про надання сім'ї безкоштовної соціальної послуги (взяття під соціальний супровід).

      За результатами рейдового заходу по кожній відвіданій родині складено відповідні акти. З законними представниками дітей проведено роз'яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, здійснення належного контролю за місцем перебування їх дітей у вечірній час, недопущенням вживання дітьми алкогольних напоїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора