Онлайн платформа для розвитку малого та середнього бізнесу - "Дія. Бізнес"

Дата: 16.03.2021 09:54
Кількість переглядів: 482

 

Фото без опису

ДІЯ.БІЗНЕС

Розвинений малий та середній бізнес є запорукою стабільності економіки та розвитку країни. Саме тому створений портал, який допомагає підприємцям у створенні, розвитку та масштабуванні бізнесу.

  • Безкоштовні консультації для майбутніх та діючих підприємців

    Не впевнені, який тип ФОП відкривати? Як сплачувати податки, побудувати систему продажів та залучити фінансування? Отримайте безкоштовні онлайн та офлайн-консультації від досвідчених експертів та рекомендації для вирішення вашого питання.

  • Національна онлайн-школа для підприємців

    Дізнайтесь, як заснувати власне підприємство, правильно вести бухгалтерську звітність, складати фінансовий план, отримати фінансування на розвиток своєї бізнес-ідеї, просувати продукт і управляти командою. Все це безкоштовно у форматі освітніх серіалів.

  • Самотестування для підприємців

    Ви можете оцінити стан свого бізнесу в конкретній сфері за допомогою зручного інструменту самотестування. Для цього необхідно обрати конкретний вид самотестування і відповісти на декілька питань. Залежно від ваших відповідей система зможе оцінити стан вашого вашого бізнесу і надати конкретні рекомендації від експертів. Всі самотестування можна пройти анонімно, або зберегти результати в особистому кабінету після авторизації. Скоро будуть доступні нові види самотестування.

  • Довідник для підприємців

    Це як енциклопедія для початківців та досвідчених підприємців. Тут ви знайдете багато коротких корисних статей на теми фінансового менеджменту, систематизації бізнес-процесів, інтернет-маркетингу та багато іншого.

  • Центри підтримки підприємців Дія.Бізнес

    Дізнайтеся інформацію про можливості та послуги, які можна отримати в центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес у містах. Перші центри вже відкриті для підприємців у Харкові, Миколаєві та центр для студентів у КНУ імені Тараса Шевченка.

    • 100+ бізнес-ідей для заснування власної справи

      Тут ви знайдете список ідей для бізнесу, які потребують мінімального стартового капіталу та матимуть попит у вашому місті. Навіть більше — отримаєте перелік необхідних документів для запуску бізнесу та шаблони усіх робочих документів.

    • Шлях підприємця

      У цьому розділі ви зможете дізнатися про потреби та проблеми підприємців у залежності від етапу розвитку власної справи. Після дослідження цього шляху ви зможете більше зрозуміти, на якому етапі розвитку вашої власної справи ви знаходитеся.

    • Кейси та новини

      Актуальні новини для підприємців про можливості для розвитку власної справи — грантові та навчальні програми, корисні вебінари та багато іншого. Історії успіху простих людей, які хотіли розпочати свою власну справу. Шлях розвитку бізнесу, невдачі та перемоги, що надихають інших.

    • Кейси та новини

      Актуальні новини для підприємців про можливості для розвитку власної справи — грантові та навчальні програми, корисні вебінари та багато іншого. Історії успіху простих людей, які хотіли розпочати свою власну справу. Шлях розвитку бізнесу, невдачі та перемоги, що надихають інших.

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора