У середу, 24 лютого 2021, під керівництвом сільського голови Тетяни Шевчук, відбулося чергове засідання комісії із захисту прав дитини Дмитрушківської сільської ради.

Дата: 03.03.2021 09:55
Кількість переглядів: 1323

У середу, 24 лютого 2021, під керівництвом сільського голови Тетяни Шевчук, відбулося чергове засідання комісії із захисту прав дитини Дмитрушківської сільської ради. У засіданні брали участь члени комісії та заявники. На розгляд було винесено 13 питань, серед них: відповідно до Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2017 р. № 268, було розглянуто питання надання такого  статусу дітям, які проживають на території нашої громади та перебувають на обліку, як внутрішньо переміщені (2 дітей), обговорення Висновку про участь батька у вихованні дитини, розглянуто питання щодо взяття на квартирний облік дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (7 дітей).

Загалом робота комісії була продуктивною, всі ухвалені рішення спрямовані на соціальний захист прав та законних інтересів дітей.

Фото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора