Дмитрушківською сільською радою оголошується конкурс на заміщення вакантних посад: начальника відділу соціального захисту населення Дмитрушківської сільської ради; головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності.

Дата: 07.01.2021 09:11
Кількість переглядів: 507

Дмитрушківською  сільською  радою оголошується конкурс на заміщення вакантних посад:

- начальника відділу соціального захисту населення  Дмитрушківської сільської ради;

- головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності.

Вимоги до кандидатів:

на посаду начальника  відділу соціального захисту населення:  наявність громадянства України, вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, знання чинного законодавства України, нормативно-правових актів професійного спрямування, державної мови, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років;

на посаду головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності: наявність громадянства України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, знання чинного законодавства України, нормативно-правових актів професійного спрямування, державної мови.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу подають до сільської ради:

-

заяву про участь в конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу;

заповнену особову картку /форма П-2ДС/ з відповідними додатками;

-  

фотокартку розміром 4х6 см;

-

копії документів про освіту; копію документа, який посвідчує особу; копію довідки про присвоєння  ідентифікаційного номера, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних), копію трудової книжки.

Особа, яка претендує на зайняття посади в органі місцевого самоврядування, до призначення  на відповідну посаду подає шляхом заповнення на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції  декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації).

За довідками звертатись за адресою: вул. Петропавлівська,19, с.Дмитрушки Уманського району, Черкаської області,  тел. (04744)96275.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора