Громадське обговорення стратегії розвитку Дмитрушківської ОТГ.

Дата: 08.09.2020 08:20
Кількість переглядів: 673

Громадське обговорення стратегії розвитку Дмитрушківської ОТГ

З 08 вересня  по 12 жовтня 2020 року відповідно до розпорядження сільського голови від 07 вересня  2020 р. № 79/02-05  «Про проведення громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Дмитрушківської сільської  ради на період до 2027 року» проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Дмитрушківської об’єднаної територіальної громади  на період 2020-2027  року та Плану заходів із її реалізації на 2020–2023 роки.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні проєктні ідеї Плану заходів із реалізації стратегії на період 2020–2023 рр. 

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії (завантажити).  Крім цього, друкований текст можна переглянути в адміністративних будинках (старостатах)  населених пунктів громади.

Просимо Вас до 12 жовтня 2020 року  включно на електронну адресу  fin.dmitrushki@gmail.com  надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно Додатку (завантажити). Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках населених пунктів громади, (старостатах) Дмитрушківській сільській раді

Контактною особою з  питань громадських обговорень проекту Стратегії розвитку Дмитрушківської ОТГ  та Плану заходів із її реалізації є головний спеціаліст фінансового відділу з питань економічного розвитку торгівлі та інвестицій  Герасименко Юлія Іванівна  (тел. (04744) 9-62-75).

Усі зібрані матеріали будуть опрацьовані, систематизовані у єдиний документ та передані на розгляд сесії сільської ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю представників адміністративних одиниць, що увійшли до складу Дмитрушківської об’єднаної територіальної громади, депутатів, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів, школярів, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування за експертної підтримки радника з питань економічного розвитку центру розвитку місцевого самоврядування  Програми   U-LEAD з Європою.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Дмитрушківська об’єднана територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора