Оздоровлення дітей пільгових категорій влітку 2020.

Дата: 03.09.2020 10:13
Кількість переглядів: 543

 

Дмитрушківська сільська рада, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.07.2009 № 734 «Про затвердження Порядку направлення дітей до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів державного бюджету» (зі змінами), наказів Управління сім'ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації, розподілу путівок, для оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, отримала 4 путівки:  3 з них –безкоштовні, 1- з частковою оплатою , що складає 20% від вартості путівки.

Протягом серпня місяця оздоровилися 3 наших дітей із сіл Дмитрушки та Старі Бабани. По категорійності це: 2 дітей-сиріт та 1 дитина, позбавлена батьківського піклування. З 2 вересня 2020 в державному підприємстві України «Міжнародний дитячий центр «Артек» (м. Київ).  відпочиває та оздоровлюється ще одна дитина, яка має статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

Двоє дітей-сиріт відпочивали та оздоровлювалися на березі Чорного моря в смт. Сергіївка Одеської області, Білгород-Дністровського району, 1 дитина, позбавлена батьківського піклування - в козацькому таборі відпочинку «Дахнівська Січ.

 Під час відпочинку діти познайомилися  і тепер мають багато друзів, а додому повернулися у гарному настрої, бадьорими, засмаглими та життєрадісними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора