Привітання відділу освіти Дмитрушківської сільської ради з нагоди випускного вечора.

Дата: 31.07.2020 15:25
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

 

 

Протягом 11 років навчання 47 випускників закладів освіти нашої сільської об’єднаної територіальної громади прямували єдиною, спільною для всіх стежиною по країні Знань, а вже взавтра перед ними відкриються тисячі доріг…

Шкільні роки пролетіли, немов ключ перелітних птахів. День закінчення школи – це день, коли закінчується безтурботне дитинство і починається відповідальне доросле життя.

 

Дорогі випускники!

Кожен із вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо, впевнено, пам’ятаючи, що ви є випускниками ліцеїв Дмитрушківської громади, адже вони з честю виконували свою високу місію – долучали вас до джерел культури і духовності, збагачували скарбами рідної мови та гуманістичними цінностями, вказували на високі горизонти національної свідомості та громадянського сумління, прищеплювали пагони історичної пам’яті та гордості за велич нашої країни.

Згадайте сьогодні словом вдячності своїх наставників – перших учителів, класних керівників, педагогів, які віддали вам частинку своїх сердець, вивели на широкий життєвий шлях. Нехай ваші успіхи у майбутньому стануть учителям винагородою за благородну працю і терпіння.

Вирушаючи у далеку й незвідану дорогу візьміть із собою благословення батьків і вчителів – вічні, як рідна земля, напутні слова, які додадуть вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високих ідеалів і омріяних цілей вашого щасливого майбутнього життя.

 

Шановні педагоги!

Усі роки навчання випускників ви були поруч, підтримували, наставляли, допомагали. Висловлюю безмежну подяку Вам за щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, які Ви віддавали своїм вихованцям.

 

Хочу звернутися сьогодні до батьків випускників. Разом зі своїми вже дорослими дітьми ви переживаєте напружену пору. Весь цей час ви віддавали їм свою увагу, турботу, проводжали в школу, жили одними інтересами, а тепер допомагаєте визначити подальшу долю, ким їм стати, як жити і працювати. Дякую вам, шановні батьки, за турботу про ваших дітей, за розуміння проблем шкіл та всебічну підтримку.

Щиро бажаю вам, дорогі випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Зробіть правильний вибір майбутньої професії. Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники!

Щасливої та щедрої долі у житті, вам, дорогі випускники!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора