З 1 по 31 липня 2020 року в Україні пройде міжнародний фотоконкурс «Вікі любить Землю» присвячений пам’яткам природи України.

Дата: 11.06.2020 09:02
Кількість переглядів: 301

      З 1 по 31 липня 2020 року в Україні пройде міжнародний фотоконкурс "Вікі любить Землю" присвячений пам’яткам природи України. Переможці та найактивніші учасники отримають цінні призи, а найкращі конкурсні фото природи України будуть змагатися на міжнародному рівні.

   Конкурс «Вікі любить Землю» має на меті створення бази фото об’єктів природно-заповідного фонду на території України для ілюстрування Вікіпедії, а також привернення уваги до стану навколишнього середовища. В Україні фотозмагання відбудеться вже восьмий рік поспіль. Участь у конкурсі можуть брати як професійні фотографи, так і любителі. Протягом липня всі охочі можуть подати світлини природних територій (національних природних парків, заповідних урочищ, заказників, біосферних і природних заповідників, пам’яток природи, ботанічних садів, дендрологічних та зоологічних парків) власного авторства, зроблені у будь-який період часу. Детальніше з усіма умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням: http://wikilovesearth.org.ua/

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора