Привітання з Днем пам’яті та примирення і 75-річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Дата: 08.05.2020 11:06
Кількість переглядів: 968

Шановні ветерани!
Шановні жителі Дмитрушківської громади!

 

    Від усієї душі вітаємо Вас з Днем пам'яті та примирення і 75-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

   Друга світова війна 1939 - 1945 років стала найбільшою трагедією людства у XX столітті. Українці зробили надзвичайно вагомий внесок у перемогу над нацизмом, ставши однією з націй-переможниць.

  Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги!

   День Перемоги над нацизмом – свято із сльозами на очах, бо занадто високу ціну заплатили за нього народи – десятки мільйонів жертв, скалічених доль, втрачених талантів, незагоєних фізичних і душевних ран. Немає на українській землі, у нашій громаді, родини, у літописі якої не залишила страшні сторінки та жахлива війна, відлуння якої болить нам і сьогодні. Ветерани завжди залишаються для нас взірцем служіння батьківщині, своєму народу, найкращим людським ідеалам і своїм прикладом надихають на перемогу наших вояків, які відстоюють єдність України, її право на незалежність, демократію та свободу. Тепер завдання нашого покоління відстояти мир, повернути спокій в українські сім'ї, не дозволити розпалити вогонь нової світової війни, відродитися жахам фашизму, геноциду. 

   Тож у ці світлі травневі дні згадаємо, вшануємо усіх, хто наближав День Перемоги, відстоював Мир тоді і тих, хто робить це сьогодні – на блок-постах і українських кордонах, волонтерських центрах, госпіталях, всюди, де кується наша українська міць.

   Помолимося за усіх загиблих, за здоров'я ветеранів, бійців української армії, усіх учасників АТО, волонтерів, мирних жителів української землі, які нині кожен день відчувають загрозу смерті, за усіх, хто бажає перемоги і розквіту Україні. Зігріємо душевним теплом ветеранів, учасників визвольних змагань, родини, які сьогодні втратили найдорожче - синів, чоловіків, батьків, усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України.

 

Шановні ветерани!

 

  Низький Вам уклін за Ваш подвиг, за порятунок людства від коричневої чуми нацизму. Ви завжди будете для нас взірцем патріотизму та самопожертви.

  Дорогі захисники Вітчизни !

  Бажаємо Вам і Вашим рідним міцного здоров'я, добра і благополуччя !

  Ми пам'ятаємо – ми перемагаємо !

 

Вітаємо Вас із Днем пам’яті та примирення!

Вітаємо Вас із Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

 

 

З  повагою,

Дмитрушківський сільський голова ТЕТЯНА БОРИСІВНА ШЕВЧУК

Депутати та працівники виконавчого комітету Дмитрушківської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора