Дмитрушківська сільська рада висловлює слова вдячності директору магазину «Оптовичок» - Пителю Сергію Олексійовичу, за надання адресної допомоги продуктовими наборами людям з інвалідністю, що проживають на території села Дмитрушки.

Дата: 28.04.2020 11:38
Кількість переглядів: 309

   Дмитрушківська сільська рада висловлює слова вдячності директору магазину «Оптовичок» -  Пителю Сергію Олексійовичу, за  надання адресної допомоги  продуктовими наборами людям з інвалідністю, що проживають на території села Дмитрушки. Ми щиро вдячні Вам за те, що ви  у такій ситуації не залишилися осторонь і прийшли  на допомогу.

    «Люди були дуже вдячні за таку турботу. Сподіваємось, що ця ініціатива матиме продовження і кожен, хто має можливість, долучиться до такої акції, а саме: потурбується про своїх сусідів, людей, що живуть поруч, яким, в цей складний час, допомога потрібна як ніколи.» - переконана голова Дмитрушківської громади Тетяна Борисівна ШЕВЧУК.

         Ми закликаємо  жителів нашої  громади дати продовження цій соціальній акції – і тоді жодна людина, яка проживає на території населених пунктів нашого ОТГ,  не почуватиметься самотньою і знедоленою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора