Умань закривається для в’їзду на час карантину.

Дата: 03.04.2020 11:11
Кількість переглядів: 1694

Фото без опису

 

   Умань закривається для в’їзду. Тепер аби потрапити в місто, треба пройти через контрольно-пропускний пункт. Усі, хто не має місцевої прописки (місто Умань/ Уманський район), до міста в’їхати не зможуть.

   “Ще одним важливим рішенням, на думку переважної більшості уманчан, є облаштування на в’їздах у місто контрольно-пропускних пунктів. Ці пости будуть відповідати стандартам. Бригади сформовані у відповідності із законодавством. Буде здійснюватись огляд лікарем та контроль температури тіла всіх громадян, які в‘їжджатимуть до міста! Ті, хто не має місцевої реєстрації, на жаль, для Вас місто закрите на час карантину!” – написав міський голова на своїй сторінці в фейсбук.

  Крім того, міськрада вирішила не відкривати торговий ринок. Тобто  «Центральний ринок» працювати НЕ БУДЕ!

  Дмитрушківська сільська територіальна громада наполегливо просить жителів громади без нагальної потреби не виїжджати з сіл ОТГ. Але все ж таки якщо така потреба є, то будь ласка дотримуйтеся вказівок:

  • мати при собі документи, що посвідчують особу;
  • дотримання протиепідемічних заходів під час карантину, зокрема рекомендацій МОЗ щодо дотримання соціальної дистанції та використання засобів індивідуального захисту.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора