12 листопада 2019 року в приміщенні Дмитрушківській сільської ради відбулося друге засідання робочої групи по написанню Стратегії розвитку Дмитрушківської громади на період до 2025 року.

Дата: 13.11.2019 16:03
Кількість переглядів: 575

 12 листопада 2019 року в приміщенні Дмитрушківській сільської ради відбулося друге засідання робочої групи по написанню Стратегії розвитку Дмитрушківської громади на період до 2025 року.

Фото без опису

 

   Під час засідання відбулася презентація та обговорення результатів соціально-економічного  аналізу, та аналіз результатів опитування мешканців та підприємців Дмитрушківської громади.

    Представники Робочої групи спільно з радником з питань регіонального розвитку Черкаського Центру розвитку місцевого самоврядування Григорієм Перервою обговорили  прогнози та сценарій розвитку громади.

Фото без опису

    Працюючи в групах вирішили  питання щодо визначення стратегічного бачення Дмитрушківської громади та провели SWOT-аналіз. Визначили сильні та слабкі сторони, можливості та загрози розвитку громади.

     Напрацюванням засідання робочої групи стало узгодження пріоритетних напрямків розвитку у сфері економіки, культури, інфраструктури, формування свідомої та активної громади. Адже саме ці напрямки покликані не лише об’єднати мешканців окремих населених пунктів, а й сформувати з них єдину спільноту, головною метою якої є підвищення рівня своєї спроможності та якості життя.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

        Бачення громади:

       Дмитрушківська об’єднана територіальна громада – квітуча громада Черкащини, до якої ведуть магістральні дороги європейського та державного значення. Громада межує з містом Умань, туристичні шляхи якого вдало пересікаються з туристичними шляхами громади. В населених пунктах громади створені умови для творчої самореалізації, розвитку і підтримки молодих талантів та сучасних творчих колективів.

Дмитрушківська громада – мальовнича, екологічно чиста, оточена лісами, водоймами, багата корисними копалинами , родючими чорноземами та щедрими врожаями. Тут мешкають працьовиті, ініціативні та самореалізовані люди. В громаді розвинені : сільське та лісове господарства з переробкою їх продукції, малий і середній бізнес. Громада характеризується привабливим інвестиційним кліматом, високим рівнем освіти, спорту і дозвілля та  європейськими стандартами життя.

 

     Наш девіз:

 

Всі дороги ведуть в Дмитрушківську громаду.

Ми не мріємо . Ми діємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора