6 Березня в селі Дмитрушки в оновленому приміщені комунальному закладі «Центр культури, дозвілля та спорту» Дмитрушківської сільської ради відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного Дня жінок.

Дата: 11.03.2020 11:56
Кількість переглядів: 809

6 Березня  в селі Дмитрушки в оновленому приміщені комунальному закладі «Центр культури, дозвілля та спорту» Дмитрушківської сільської ради відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного Дня жінок.

Березень...
Весна...
Які прекрасні, милі лиця,
Усмішка чудова на устах.
Це свято жінки:
матері, коханої, дружини.
Низький уклін вам до землі
від чоловіка, від дитини.
Хай світить сонце в вишині,
Пташки співають вам пісні.
І дякувати Богу, що є ви
В нашому житті.

 

         Святкову атмосферу у залі підтримали щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси і кохання невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень чоловіча частина в залі.

Фото без опису

         Зокрема, з вітальним словом до жінок звернулась голова Дмитрушківської об’єднаної територіальної громади Тетяна ШЕВЧУК.

Фото без опису

         В концертні програмі взяли участь та подарували святковий настрій самодіяльний хор «Терниця» КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Дмитрушківської сільської ради, учні Дмитрушківського ліцею, вихованці садочка «Каштан», хореографічний колектив «Колорит» Собківського СБК, студенти Уманського національного університету садівництва, театр – тіней «Reflection».

         Своїми чудовими виступами, своєю майстерність й емоційністю виконання, артистам вдалося зачарувати усіх, тому, затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

         Голова громади Тетяна ШЕВЧУК подарувала самодіяльному хорові «Терниця» сертифікат на придбання нових костюмів. Та усі учасники отримали солодкі подарунки.

P. S. Надзвичайно приємний подарунок усім жінкам зробили анлегочки які завітали на свято та подарували жінкам імбирне печиво у вигляді ангела.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора