VІ Міжнародний фестиваль – конкурс дитячої та юнацької творчості «Штурм 2020».

Дата: 03.03.2020 15:32
Кількість переглядів: 1473

Вже шостий рік поспіль гуртківці ДЮКФП,  учні Старобабанівського ліцею, учасники зразкового акробатичного колективу «Весела дітвора» у складі Трачук Віри, Демидовської Богдани, Сінькевич Каміли, Діденко Віталіни, Соболенко Поліни, Вахоцької Софії, Василенко Вероніки, Валєвич Ольги,  Плахотнюк Валерії, Плахотнюк Вікторії, Діденко Ілони, Сінькевич Вероніки  керівник Роговенко Наталя Володимирівна беруть участь у Міжнародному фестивалі – конкурсі дитячої та юнацької творчості «Штурм», що проходить у м. Черкаси.

Метою проведення фестивалю-конкурсу є сприяння розвитку дитячого та юнацького мистецтва, виявлення обдарованих, талановитих дітей та молоді, підсилення впливу професійного мистецтва у естетичному вихованні підростаючого покоління.

Ось і цього року  з 28 лютого по 1 березня  на сцені Черкаської обласної філармонії  фестиваль об’єднав більше восьмиста учасників різноманітних конкурсних  жанрів з різних куточків України, які змагались демонструючи яскраві номери.

Конкурс оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли  народні та заслужені  артисти   України,   діячі  культури  і  мистецтва,  композитори  хореографи, представники ЗМІ.

Наш колектив виконав два номери: акробатична композиція «Годі браття сумувати»  та  акробатичний дует «Рожеві візерунки» . Затаївши подих члени журі спостерігали  за виконанням складних пірамід.  Багато позитивних емоцій та гарних слів звучало на адресу колективу від професіоналів. Акробатичний номер «Годі браття сумувати » був обраний для участі в гала – концерті. Компетентне журі високо оцінило виступ колективу. В результаті вибороли перше та друге місце, за що були нагороджені дипломи  та символічними статуетками фестивалю, а також спеціальну відзнаку від журі «Кращий номер оригінального жанру».

Зразковий акробатичний колектив «Весела дітвора» безмежно вдячний організаторам фестивалю за нові емоції, враження та нагороди.

                                                                                   Керівник

                                                        зразкового акробатичного

колективу  «Весела дітвора»

                                                                                                 Н. В. Роговенко

  

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора