День пам'яті Героїв Крут у Старобабанівському ліцеї.

Дата: 30.01.2020 15:59
Кількість переглядів: 558

29 січня – День пам’яті Героїв Крут. Український народ щороку вшановує пам’ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва стала символом героїзму та відданості Українській державі й національній ідеї, а її дата – 29 січня 1918 року – днем національної трагедії.
   До цієї дати в Старобабанівському ліцеї було організовано  і проведено цикл масових заходів «Ніколи Україні не забути цих юних душ нескорений політ». 
Колектив 5-го класу (кл. керівник Музика О.В.) підготували і провели Урок пам'яті «Пам'ятай про Крути». Захід проводився з метою ознайомлення учнів з однією із трагічних сторінок історії України, виховання почуття поваги до тих, хто заради незалежності України віддав своє життя. Під час заходу говорилося про необхідність згуртованості народу України та підкреслювалося, що саме це дозволить сьогодні перемогти агресора. 
   Учні 9-11 класів взяли участь в круглому столі "Навіки молоді герої Крут", який підготувала вчитель історії Музика О.В. Активну участь в заході брали учні 10 та 11 класу та бібліотекарі Любарська Л.В. та Козиненко О.В., які  підготували повідомлення про бій під Крутами, декламували поетичні твори, присвячені героям Крут.

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора