ФК «Дмитрушки-Юніори».

Дата: 27.01.2020 10:42
Кількість переглядів: 688

Фото без опису

ФК «Дмитрушки-Юніори» існує з квітня 2018 року. В клубі займаються близько 30 майбутніх футболістів віком 7-16 років. Влітку тренування проходять на місцевому стадіоні в с. Дмитрушки. Зимою хлопці займаються в спортзалі Дмитрушківського ліцею, велика вдячність директору ліцею Мовчан Ніні Іванівні.

За період існування клубу, команди різних вікових категорій приймали участь в багатьох товариських іграх,турнірах. В 2018-2019 роках виграли Кубок ветеранів АТО, футболісти 12-13 років стали чемпіонами Уманського району та переможцями з футзалу.

Фото без опису

Фото без опису

Але це не головне. Головне те, що діти мають можливість займатися улюбленим видом спорту,а ті, хто хоче зв’язати себе з футболом, будуть мати непогану базову підготовку.

Також дякуємо за підтримку спонсору ФК "Дмитрушки-Юніори" Коваленку Ігору Степановичу. Давайте з ним познайомимось:

Я, Коваленко Ігор Степанович, мені 41 рік, приватний підприємець. Офіційно працюю з 1999 року. Займаюся підприємницькою діяльностю в місті Умань. Основною частиною роботи є ЗОО бізнес. Одне із моїх великих хоббі це футбол. З ним я познайомився ще з шкільних років. Маю велику сім’ю: дружину та 5 синів, ми всі полюбляємо футбол.

 

Як дізналися про ФК «Дмитрушки»?

З ФК «Дмитрушки» я познайомився через спільних друзів представника команди Горбатюка Ігора Анатолійовича. Ігор Анатолійович звернувся до мене з пропозицією прийняти участь у житті ФК «Дмитрушки».Я зрозумів, що дійшов до того часу коли потрібно себе реалізувати вже не в ролі спорстмена, а в ролі спонсора, адже я поставив собі певну ціль -  це розвиток дитячого футболу на базі ФК «Дмитрушки».

Чи бачите Ви перспективу в нашій команді?

На мою думку ФК «Дмитрушки» має важливі складові частини. Одна з них -  це люди які несуть основний тягар у діяльності всієї команди.А саме головне, вони мають свого ідеолога, це Горбатюка Ігора Анатолійовича. Людину, яка має знання, навики та є фаховою людиною в плані футболу це  тренер ФК «Дмитрушки» - Дегтярьов Анатолій Вікторович. Я вважаю, що перспектива команди на сьогоднішній день дійсно є в тому, що є діти, люди в яких є бажання розвиватися далі.

Як саме у Вас виникла ідея підтримувати команду?

Найголовнішою проблемою сьогодення є те, що діти не мають можливості фізично розвиватися, вони зайняті гаджетами. Я не маю  можливості працювати у великому футболі, тому що  це  має дуже великі фінансові витрати , але є бажання допомагати ФК «Дмитрушки», щоб діти мали можливість займатися спортом.

Чи займаються Ваші діти футболом?

Мої діти займаються різними видами розвитку, але футбол також відіграє велику роль у їхньому житті. І я задоволенням приймаю активну участь у футбольному житті.

 

Приєднуйтеся до ФК "Дмитрушки-Юніори".

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора