Новорічна казка Старобабанівської школи.

Дата: 30.12.2019 16:29
Кількість переглядів: 1476

    Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

Фото без опису


     Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року так його і проведеш.
      Не обминув радісний, святковий настрій і нСтаробабанівську школу. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожної хвилини. Всі учні школи  з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом. Чекали і дочекались!   
     Напередодні канікул у школі відбулися Новорічні свята для учнів початкової школи, учнів 5-8 класів та учнів 9-11 класів. У цікавій формі пройшло новорічне свято для учнів старшої школи  у якому приймали участь не тільки учні, а й запрошені.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


      Діти отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора