Подорож «Веселої дітвори» до Єгипту.

Дата: 30.12.2019 16:24
Кількість переглядів: 1187

      Поїздка в Єгипет – це чудова нагода познайомитися з Червоним морем, та кораловим рифом.

     З 20 по 26 грудня 2019 року учасники Зразкового акробатичного колективу «Весела дітвора», керівник Наталія Роговенко, подорожували до Арабської Республіки Єгипет. Там у мальовничому місці  Шарм-Ель-Шейх відбувся ІІІ Міжнародний конкурс –фестиваль «Egypt Forum Fest»,     організатором якого виступила Міжнародна корпорація «Зоряні мости».   

             Фото без опису

     Хореографія, вокал, інструментальна музика, цирковий жанр – усе це обдаровані діти з кількох областей України демонстрували у місті на Червоному морі. Наш колектив гідно представив Україну, здобувши два Гран- Прі, найвищі нагороди фестивалю. Нагороджені дипломами, медалями та кубками, а також запрошені на фестиваль «Східний Експрес» до Турції.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

       Діти гарно відпочили на найкращому пляжі Наама Бей, а також учасники колективу Соболенко Поліна та Діденко Віталіна здобули спеціальний приз та  І місце від туристичної компанії TUI взявши  участь в номінації Travel блогер. Гарний настрій та позитивні емоції залишилися у дітей на згадку. Сповнені натхнення від нових творчих досягнень вихованці повернулися додому. Вітаємо учасників із блискучими результатами! Бажаємо подальших перемог та творчих злетів!

                                                                                          Керівник зразкового акробатичного

колективу  «Весела дітвора»

                                                                                                 Н. В. Роговенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора