День святого Миколая в дитячому садочку села Пугачівка.

Дата: 21.12.2019 09:56
Кількість переглядів: 821

           Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая.  Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра, як же приємно дарувати, турбуватися про всіх, кого любиш. Діти  шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Всі діти сподіваються на маленьке диво і з нетерпінням його чекають.

         Настання свята чекають не тільки діти. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне.  Для багатьох людей дуже важливо вірити в дива, бо це дарує надію. Це свято - прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.

         Така казка завітала і в  Пугачівський дитячий садок. Всі вихованці  дитячого садочка з великим хвилюванням очікували на свято Миколая, вони старанно підготувалися до зустрічі з ним, аби показати які вони слухняні, чемні і талановиті. Малюки вичили вірші, співаночки. Адже всі ми знаємо що Миколай любить чемних, вихованих, ввічливих діток і саме таким приносить подарунки. І , звичайно, він прийшов не з пустими руками. Миколай приніс солодощі для дітвори, та побажав їм бути здоровими, добрими та терплячими, і чекати його на наступний рік. 

         Результатом такого свята був веселий сміх, радісні дитячі очі, атмосфера доброти і любові.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора