16 грудня в дошкільному закладі "Лісовичок"сільським бібліотекарем було проведено загадковий етнічний час" З нетерпінням чекаю на день Святого Миколая"

Дата: 17.12.2019 08:58
Кількість переглядів: 657

Святий Миколай – це наш символ новорічних свят, якого за радянських часів замінили на Діда Мороза. І Святий Миколай має свою історію. 

Як розповідає нам історія про Святого Миколая, він був надзвичайно чесною та доброю людиною. Бачачи складне становище, в якому перебували бідні люди, він усіляко їм допомагав. Щоб не принижувати нужденних милостинею, він підкладав свої подарунки їм під двері та вікна. З часом, люди дізналися про доброту Миколая та почали самі до нього звертатися.

16 грудня  в дошкільному закладі "Лісовичок"сільським бібліотекарем було проведено загадковий етнічний час" З нетерпінням чекаю на день Святого Миколая"Спочатку дітки прослухали цікаву історію про Святого Миколая а потім всі дружно і уважно писали листи Миколайові! Всі в один голос твердили, що  були слухняними дітками і Миколай обов'язково прийде до них з подарунками!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора