28 листопада учні 2 класу Старобабанівської загальноосвітньої школи (класний керівник Таряник В. В.)показали відкритий виховний захід прощальний осінній бал «Осінь, прощавай».

Дата: 02.12.2019 08:49
Кількість переглядів: 737

Осінь, осінь, листопад,
Жовте листя стелить сад,
За моря в краї далекі
Відлетіли вже лелеки.
Хмари небо затягли,
Вітер віє з-за гори,
Ходить осінь листопадом,
Жовте листя стелить садом.

Фото без опису

    28 листопада учні 2 класу Старобабанівської загальноосвітньої школи  (класний керівник Таряник В. В.) показали  відкритий виховний захід прощальний осінній бал «Осінь, прощавай». 
   До святкової зали завітали учні 2 класу з класним керівником Таряник В. В., а також діти привели  трьох осінніх місяців .І кожен з них доводив свою важливість. Поетичні рядки  перемежовувалися пісенними, веселі мотиви переливалися у ліричні. Своєю красою і незвичайністю вразили глядачів осінні костюми дітей.  А наприкінці свята щедра осінь почастувала усіх своїм смачним врожаєм. Проте, це було справжнє свято несподіваних осінніх барв, багатої палітри людських і дитячих почуттів. Це було справжнє яскраве осіннє свято,де були  щирі емоції та за чудовий настрій!
     На один день Старобабанівська загальноосвітня школа  школа поринула в чудову осінню казку. 
     В.О. Сухомлинський говорив, що духовне життя дитини повноцінне лише тоді, коли вона живе у світі гри, казки, музики, фантазії, творчості. Без цього вона – засушена квітка. Але сьогодні ми переконалися, що наша малеча - талановита, креативна, емоційна, це наше майбутнє!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора