16 листопада 2019 року в Пугачівській сільській бібліотеці відсвяткували Всесвітній День ґудзика.

Дата: 18.11.2019 13:25
Кількість переглядів: 827

 16 листопада 2019 року  в Пугачівській сільській бібліотеці відсвяткували Всесвітній День ґудзика.  Захід,  присвячений маленькій деталі одягу – ґудзику , провели вперше. Сьогодні наше життя таке галасливе, швидке та несамовите, що ми просто не маємо часу замислюватись про такі дрібниці, як маленький ґудзик. Хоча, напевно, кожен з нас застібає та розстібає один ґудзик щодня …

 

  Про ґудзик ми згадуємо найчастіше тоді, коли він відривається і губиться.

  На один день бібліотеку перетворили  в музей. Тут були представлено  велику колекцію ґудзиків, аплікації, різноманітні вироби, чарівне дерево, прикраси до вітальних листівок.  Бібліотекар Янковенко Людмила розповіла про історію появи ґудзика та заснування цього свята – Дня ґудзика.

   Ігри, різноманітні вікторини, конкурси проводив «Веселий Ґудзик» ( учениця 8 класу Біба Марія), зокрема можна було і поворожити на ґудзиках.    В теперішній час ґудзики використовують не тільки за своїм прямим призначенням але і як матеріал різноманітних елементів декору. Дітям припало до вподоби своїми руками зробити аплікації з ґудзиків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора