Щиросердно вітаємо з 90-річчям Евгенію Дим'янівну Черній з села Собківка.

Дата: 15.11.2019 09:57
Кількість переглядів: 746

Щиросердно вітаємо  з 90-річчям Евгенію Дим'янівну Черній!

     Жвава, з добрими, молодими очима, жителька села  Собківка, ветеран праці Евгенія  Дим'янівна Черній  14  листопада  зустрічала гостей, які приходили до її оселі, щоб привітати з поважним ювілеєм – 90-річчям від дня народження.

Фото без опису

   З найкращими словами поваги та щирими  побажаннями до оселі  Евгенії Дем'янівни  завітала  заступник сільського голови  Абраменко Зінаїда Василівна, яка вручили іменинниці квіти та подарунок.

Фото без опису

   Евгенія  Дем'янівна   народилися і  прожила   усе  своє життя в селі Собківка. Не зважаючи на поважний вік, залишається активною, цікавиться життям своїх  односельців, та й вдома по господарству багато роботи продовжує робити сама. Щотижня  Евгенія Дем?янівна  сідає на  своє   власне  місце в    автобусі і   везе  до  Уманського  продуктового  ринку   свіжі   овочі та фрукти з   власної городини. 

   У свій День народження  Евгенія Дим'янівна побажала усім гостям міцного здоров’я та посмішок на обличчі. Саме це їй допомогло пережити життєві перипетії та лишитися молодою у душі. Обіцяла, приймати гостей і в 100 років.

   Тож ми  ще раз  вітаємо Вас, Евгенія   Дим'янівно, з ювілеєм!

  Здоров’я вам міцного на многії літа, родинного тепла і затишку! Хай доля й надалі буде щедрою й прихильною до Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора