Казкова екскурсія учнів Старобабанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Дата: 31.10.2019 15:14
Кількість переглядів: 787

    Як легко творити казку для своїх дітей і розширити рамки новорічного дива. Зовсім недалеко від Києва, в Клавдієво, знаходиться фабрика ялинкових іграшок, де щодня відбувається «звичайне диво» — руками диво-майстрів створюються ялинкові прикраси. Побачити на власні очі це диво — мрія кожної дитини. Батьки та класний керівник 6 класу  Старобабанівської школи взялися відкрити завісу таїнства виробництва ялинкових прикрас, організувавши поїздку до Клавдієвської фабрики іграшок для учнів школи. 
    На Клавдієвській фабриці учні побували у кількох виробничих цехах і занурилися в казкову атмосферу створення ялинкових іграшок. Ах, як це відрадно відчувати себе добрим чарівником, в руках якого прокидається дивовижний зимовий пейзаж, який діти створювали на майстер - класі. А як сяють очі дітвори, коли вони самостійно розфарбовували ці іграшки! Але найприємніше, що свій шедевр можна з гордістю упакувати в святкову коробочку і забрати з собою.  
    У склодувному цехудіти побачили, як зі скляної колби народжується новорічна іграшка. Скло нагрівають до 600 градусів, і вправні майстри видувають з нього іграшки різних форм і розмірів. Однак найбільше сподобалося в художньому цеху. Саме тут на іграшки наносяться різні малюнки та візерунки. Талановиті художники з радістю відкрили гостям секрети техніки розпису по склу.
     У музеї ялинкових іграшок, до уваги відвідувачів представлені кращі досягнення найбільших фабрик світу, діти змогли зануритися в захоплюючу різноманітність шедеврів сувенірної продукції. Учні побували і у чарівній кімнаті з сюрпризом, вхід до якої розташований у чудо - шафі, а також відвідали крамницю ялинкових іграшок, де змогли придбати сувенірні ялинкові кулі, що подаруюють чарівну атмосферу свята. 
    Наступною приємною несподіванкою для дітей став похід у «McDonalds», де вони поласували смаколиками та отримали безліч задоволення.
   Захоплююча екскурсія, яскраві враження та позитивні емоції від чудово проведеного дня надовго залишаться у пам’яті дітей Старобабанівської школи. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора