Шкільний ярмарок у Старобабанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Дата: 19.10.2019 20:24
Кількість переглядів: 801

    Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить шкільний ярмарок у Старобабанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. 
   18 жовтня ще від самого ранку і діти, і батьки несли із собою різноманітну смакоту, приготовлену вдома, – акуратно упаковану, загорнуту, розфасовану, готову до вживання, – аби відразу можна було розставити усі з любов’ю продумані і придумані страви на столі і пропонувати своїм однокласникам, вчителям, батькам, гостям, яких хотілося пригостити.
     Відбувався ярмарок у шкільній їдальні, тому всім вистачало місця: продавцям, щоб розкласти усі наїдки та напої, а покупцям – розглянути їхні товари, аби вибрати для себе щось цікаве та смачненьке.
     Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики з медяниками, желе, цукерки, пиріжки. Хоча були в асортименті й звичайні «несолодкі» страви – піца, хот - доги, бутерброди, канапки у найнеймовірніших варіаціях та оздобленні. Загалом, що тут казати, все «йшло» на «ура». Дуже хочеться подякувати за активність, ініціативність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до цієї нашої цікавої та потрібної шкільної справи, яка приносить задоволенням дітям.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора