Осінній бал у Старобабанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Дата: 19.10.2019 20:16
Кількість переглядів: 1199

  Осінь... Золота пора... Скільки приємного, таємничого, цікавого вона несе з собою. Недарма про неї так багато написано віршів, пісень, оповідань. І, мабуть, немає такого художника, який би не оспівав осінь на полотні.
    Жовкне, опадає листя. Ідеш по вулиці, а під ногами відчуваєш шепіт кленових, дубових, липових листочків. Здається, що кожен із них розповідає свою осінню казку, свою коротеньку історію.
    Опустили берези свої жовті коси. А вітер розчісує їх. Тихо шелестить листя, ніби про щось розмовляє. Прийшла до дерев осінь і принесла їм золотисті стрічки.
   16 та 17 жовтня  до Старобабанівської  школи теж завтала Осінь, яка урочисто відкрила «Осінній бал» для учнів 1-8 класів, який проходив у два етапи: 16 жовтня для учнів 1-4 класів, де королем та королевою осені стали Комісар Євгенія та Адаменко Єгор (1 клас) та 17 жовтня для учнів 5-8 класів, де титул короля та королеви здобули учні 6 класу Демидовська Діана та Василенко Олександр. 
  Всі учасники балу отримали медалі, дипломи з різних номінацій, чудовий настрій та безліч позитивних емоцій.
  Велика подяка за цікаво проведене та організоване дійство учням 8 класу та класному керівникові Бондаренко Ніні Михайлівні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора