ХІІ Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Квітуча країна» .

Дата: 17.10.2019 10:53
Кількість переглядів: 813

     12 жовтня 2019 року в Уманському міському Будинку культури відбувся ХIІ Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс «Квітуча країна» в рамках творчого проекту «Тріумф – Fest», в якому взяли участь гуртківці ДЮКФП,  учні Старобабанівської ЗОШ І – ІІІ ступенів, учасники зразкового акробатичного колективу «Весела дітвора»,  керівник Роговенко Наталія Володимирівна. Основною метою фестивалю є культурне і естетичне виховання підростаючого покоління на кращих зразках світового і національного мистецтва. 
            «Тріумф – Fest» зібрав творчі колективи з різних куточків України. До складу журі ввійшли провідні викладачі вищих спеціальних навчальних закладів, діячі хореографічних асоціацій України, медійні обличчя у галузі культури і мистецтва, Заслужені та Народні  артисти України.
       Із великим успіхом у номінації «Циркове мистецтво» та  активним учасником фестивалю став колектив «Весела дітвора»,  вони просто зачарували глядачів своїм виступом і в нагороду отримали найвищі бали від журі. Наш  колектив виконав чотири номери в різних вікових категоріях і отримав такі результати: пластичний етюд «Колорит»  у виконанні Валєвич Ольги  - І місце; «Квіткова галявина» ІІ молодша категорія – І місце; «Мир над Україною» середня вікова категорія – І місце; «Парад планет» змішана вікова категорія – І місце. Винагородою за зайняті призові місця діти були нагороджені дипломами переможців  І ступеня, пам'ятними кубками та сертифікатом на 1000 евро для поїздки в дитячий творчий табір «Вместе» Болгарія, м. Кітен.
          Керівник колективу нагороджений Подякою начальника відділу культури Уманської міської ради за розвиток духовного та інтелектуального рівня підростаючого покоління.  Велике спасибі організаторам конкурсу, що дають змогу розвивати таланти наших дітей. Учасники колективу не тільки показали своє вміння та майстерність, а й гарно провели час у міському парку катаючись на каруселях. Це була неймовірна радість для дітей. Щиро дякую вихованцям за гідний виступ та батькам, за підтримку дітей у їх розвитку. Вітаємо учасників із блискучими результатами! Бажаємо подальших перемог та творчих злетів!

 

Керівник зразкового акробатичного колективу  «Весела дітвора» 
Н. В. Роговенко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора