Дмитрушківською сільською радою оголошується конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Дмитрушківської сільської ради.

Дата: 12.03.2019 14:39
Кількість переглядів: 489

Дмитрушківською  сільською  радою оголошується конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Дмитрушківської сільської  ради:

  • головного спеціаліста з питань містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, комунальної власності  - 1;
  •  головного спеціаліста з питань економічного розвитку, торгівлі,  інвестицій -  1;
  • начальника відділу  культури, туризму, молоді та спорту, захисту дітей   - 1 ;
  • головного спеціаліста у справах дітей  - 1;
  • провідного спеціаліста у справах сім’ї, дітей та молоді - 1;

Вимоги до кандидатів :

Начальник відділу  : повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо – кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста . Стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування не менше 3 років, або на посадах за фахом  в інших сферах управління не менше 4 років, знання діючого законодавства України професійного спрямування; володіння державною мовою. Знання ПК  - на рівні упевнений користувач.

Головний спеціаліст – освіта базова вища відповідного спрямування за освітньо – кваліфікаційним рівнем бакалавра, вільне володіння українською мовою. Стаж роботи на державній службі, на службі в органах місцевого самоврядування без вимог до стажу. Знання ПК, необхідні професійні та ділові якості.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу подають до сільської ради: заяву про участь в конкурсі; заповнену особову картку /форма Л-2ДС/ з відповідними додатками; фотокартку розміром 4х6 см; копії документів про освіту; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка(для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Особа, яка претендує на зайняття посади в органі місцевого самоврядування, до призначення  на відповідну посаду подає шляхом заповнення на офіційному веб – сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

За довідками звертатись за адресою : вул. Петропавлівська,19, с.Дмитрушки Уманського району, тел. (04744)96275

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора