"Туризм - це круто" - саме під таким гаслом пройшов всесвітній день туризму в Старобабанівській  школі.

Дата: 30.09.2019 09:31
Кількість переглядів: 1490

     "Туризм - це круто", "Один день подорожі змінює більше, ніж рік вдома", "Залізничний квиток дарує більше надій і сподівань ніж лотерейний", "Картинка на природі краща від картинки в смартфоні"... Саме під такими гаслами пройшов всесвітній день туризму в Старобабанівській  школі,  який традиційно відзначають 27 вересня кожного року.
    Цього дня учні мали змогу взяти участь в спортивних змаганнях. На яких, як завжди перемогла дружба. А ще в цей день на подвір'ї школи стартував велопробіг " Стежками рідного села", учні та вчителі мали змогу проїхатися улюбленими куточками свого села. Заїхавши на сільський стадіон, влаштували велоперегони, зморені, але задоволенні повернулись до школи і домовились, що обов'язково  і надалі велоперегони матимуть місце в нашій школі...
    І справді, туризм - це рух, а рух це життя, тому цей спосіб захоплення є не аби який корисний для учнівської молоді, що допомагає підтримувати фізичну форму, покращує патріотичне виховання, і суттєво розширює світогляд учнів. Мабуть жодне інше заняття не дає такої можливості розвивати стільки освітніх компетентностей, як туризм.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора