В селі Старі Бабани відбулися спортивні заходи до Дня фізичної культури і спорту.

Дата: 20.09.2019 10:22
Кількість переглядів: 1003

     Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.
     З нагоди цього свята 13 вересня в нашій школі відбулися спортивні урочистості «Спорт – запорука здорової нації», присвячені Дню фізичної культури і спорту. 

Фото без опису
    В рамках проведення спортивного свята були проведені такі заходи: показовий виступ зразкового акробатичного колективу «Весела дітвора», перегляд презентації «Олімпійський рух сучасності», «Українські спортсмени медалісти», виготовлення проектів «Відомі спортсмени України», естафета, вікторина та кросворди на спортивну тематику, гра «Місто приймає Олімпійські ігри», свято для учнів «Малі Олімпійські ігри».   
    Також цього дня в Старобабанівському ДНЗ "Лісовичок" пройшли спортивні змагання "Веселі старти", в яких взяли участь дітки старшої групи та наші першокласники. Весело, цікаво та пізнавально провели час всі учасники заходу. Під час змагань до діток завітали казкові герої: лікар - Айболить та Бармолій, які демонстрували свої вміння та навички у фізкультурній справі. Лікар-Айболить, по завершеню змагань пригостив всіх учасників апельсинами, за що наші учні щиро подякували.
    Весело, цікаво та пізнавально провели час всі учасники змагань. З неймовірними враженнями та піднеснним настроєм повернулися учні до школи....

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора