Дмитрушківська  сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади   начальника відділу освіти Дмитрушківської сільської  ради.

Дата: 13.09.2019 14:05
Кількість переглядів: 751

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади

начальника відділу освіти

Дмитрушківської сільської  ради

 

Дмитрушківською  сільською  радою оголошується конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу освіти Дмитрушківської сільської  ради:

Вимоги до кандидатів :

  • повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо – кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
  • стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування не менше 3 років, або на посадах за фахом  в інших сферах управління не менше 4 років;
  • знання чинного законодавства України; 
  • знання нормативно-правових актів професійного спрямування;
  • знання державної мови; 
  • знання основних програм роботи на комп’ютері.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу подають до сільської ради:

-

заяву про участь в конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу;

заповнену особову картку /форма П-2ДС/ з відповідними додатками;

-  

фотокартку розміром 4х6 см;

-

копії документів про освіту; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Особа, яка претендує на зайняття посади в органі місцевого самоврядування, до призначення  на відповідну посаду подає шляхом заповнення на офіційному веб – сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

         Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації).

За довідками звертатись за адресою : вул. Петропавлівська,19, с.Дмитрушки Уманського району, Черкаської області,  тел. (04744)96275.

Фото без опису

 

Оголошення опубліковано в громадсько-політичному тижневику «Уманська зоря» 02 вересня 2019 року № 37 (17004)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора