19 серпня 2019 року в селі Пугачівка відсвяткували день села.

Дата: 21.08.2019 11:30
Кількість переглядів: 1106

В цей день біля клубу було надзвичайно людно, адже зібралися чи не всі жителі – від малого до великого.

Зі словами вітання до жителів села звернулись Дмитрушківський сільський голова Шевчук Тетяна Борисівна та заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів з покладанням функцій старости Жовтоног Наталія Дмитрівна, які побажали жителям процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди та добробуту.

Багато вітань отримали в цей день жителі, адже згадали і старожилів Склярук Ніну Павлівну та Усик Ганну Єрофіївну, і наймолодших жителів - Гриву Віолетту Ігорівну, Овчінніка Нікіту Михайловича, Овчіннік Кароліну Євгеніївну, а  також з першим роком свого життя Двадцятника Іллю Володимировича. Не обійшли увагою багатодітні родини Бондаренків Світлани і Анатолія,  Бащенків Марини та Юрія, Коваленків Наталії та Василя, Грициків Юстини та Віктора,  Колачук Оксани, Мельничук Лілії та Голуба  Анатолія.

 

Зі словами особливої вдячності в цей день привітали односельчан, які боронили та боронять Батьківщину на Сході України: Руденко Віктора Васильовича, Мендограло Василя Миколайовича, Стембльовського Ярослава Анатолійовича, Ремеза Максима Анатолійовича, Коломієць Володимира Сергійовича, Іванчука Володимира Петровича, Жвавого Віктора Петровича, Бібу Вячеслава Миколайовича, Шмалюка Олександра Володимировича, Попова Сергія Миколайовича, Штогрина Романа Григоровича, Жвавого Ігоря Володимировича, Моряхіна Анатолія Анатолійовича, Яремчука Павла Миколайовича, Яремчука Сергія Миколайовича, Віштала Андрія Миколайовича, Тимощука Вячеслава Івановича, Дрімлю Віталія Михайловича.

 

Не обійшли увагою ліквідаторів аварії на ЧАЄС Щербакова Василя Миколайовича, Левадка Анатолія Андрійовича,Ковтуна Анатолія Івановича і Гнатенка Петра Гарестовича.

 

Не забули привітати і новоселів: Пугачову Тетяну Іванівну,Ковальчук Альону Олександрівну, Столярчук Зіновію Миколаївну, Двадцятників Віталіну та Володимира, Максимчуків Олександра та Оксану , Нагорних Анатолія і Жанну.

 

25 річчя шлюбу або срібне весілля відсвяткували в цьому році подружжя Нагорних Світлани Аурелівни та Володимира Івановича. Приємно, що в селі і в наш створюються молоді сім'ї, і наймолодшу з них в цей день також відзначили -  Нагорного Володимира Володимировича та Вікторію Олегівну.

Також привітали наймолодших дідуся і бабусю Бібу Вячеслава Миколайовича та Галину Василівну.

Напередодні свята було оголошено конкурс на кращу квітучу садибу. За результатами конкурсу

І місце- Максимчук Оксана Павлівна

 

 

ІІ місце – Овчіннік Валентина Михайлівна

 

ІІІ – місце Грива Світлана Максимівна

 

 

та інших жителів громади.

Відмітили працівників, які перебувають на обліку  у центрі зайнятості, а саме Ремез Ольгу та Нетупську Галину.

А також жительку нашого села Гнатенко Юлію Петрівну яка дуже любить квіти і не тільки прикрашає ними своє подвір’я, а й  ділиться ними з односельчанами, її прекрасні троянди і чорнобривці цвітуть біля Обеліска Слави,Братської Могили,Сільського клубу, музею, прикрашають узбіччя тротуару.

Радували своїм співом Ольга Багрій, Марія Біба та Анна Коваленко, Таня Шпотя,  Анастасія Почапська та фольклорний  колектив  «Берегиня» Пугачівського  сільського  клубу.

 

Родзинкою  свята стали  яскраві номери  від   зразкового  дитячого  колективу "Весела дітвора" Старобабанівської ЗОШ, керівник Наталія Роговенко.

Піднімали настрій    інсценізаціями  та танцями Марія Біба, Іван Кобзєв та  Альона  Бевз, Біба Галина Василівна та Янковенко Людмила Олексіївна, Бевз Марія, а також  наймолодші   жителі села.

Під час свята усі бажаючі мали змогу помилуватися виставкою творчих робіт місцевих умільців.

Окрім концерту гості та жителі сіл могли пригоститися звареною на вогні українською стравою – юшкою та козацькою кашею. Скуштувати ці страви було чимало охочих.

Дякуємо Поліщук О.В., Поліщуку С.В.,Мацаці М.М., Селецькому В.П.,Кисілю  Є.А., Гейко А.О., Жвавого П.М., за спонсорську допомогу і постійну підтримку.

Бажаємо   нашій   громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора