Локальна “Школа успіху” від Klitschko Foundation від юнака з Дмитрушківської ОТГ працюватиме наприкінці жовтня.

Дата: 16.08.2019 15:08
Кількість переглядів: 803

Локальна “Школа успіху” від Klitschko Foundation  від юнака з Дмитрушківської ОТГ  працюватиме наприкінці жовтня.

Фото без опису

 100 активних підлітків - 50 дівчат і 50 хлопців – з різних регіонів України в результаті ретельного відбору  потрапили до літньої освітньої школи від Klitschko Foundation, що працює в Україні  під патронатом ЮНЕСКО, для того, щоб дізнатися про різноманіття професій, обговорити власні проекти з практиками та отримати навички, які допоможуть стати успішними у XXI столітті.

 

"Школа Успіху" – це освітня програма для дівчат та хлопців 14-15 років, яку вже дев’ятий рік реалізує Klitschko Foundation. Протягом 10 днів під керівництвом менторів вони вчаться працювати у команді, планують власні проекти, обговорюють їх з відомими українськими бізнесменами і громадськими діячами.
“Школа успіху”  за мету своєї діяльності ставить  розвиток  актуальних для нової генерації навичків, серед яких креативне мислення, лідерство, продуктивність, підприємницькі здібності, інформаційна грамотність тощо. Проект  має допомагати  розкривати  потенціал активної молоді і скеровувати її енергію для пошуку власного “Я”. 

З 14 по 24 липня працювала  школа для хлопців. За 10 днів вони відвідали Інноваційний парк UNIT.City, Київський інноваційний термінал «Нова Пошта», вчилися проектному менеджменту, дизайн-мисленню та розвивали емоційний інтелект під час тренінгів від запрошених спікерів; дізналися про сучасне мистецтво в ПінчукАртЦентр, пройшли урок сексуального виховання від АНТИСНІД та тренінг із самозахисту. Цікавих моментів було безліч. Кожен ранок в школі починався із руханки.
 

Учасником цієї програми став учень Дмитрушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Радченко Валентин, який поділився своїми враженнями:
"Я дізнався про цей проект в школі і вирішив взяти участь у проекті, і хоча  надія стати фіналістом була мала, адже з 2022 осіб, обрали – 100, я твердо вирішив пройти весь шлях відбору. Мені вдалось подолати перше випробування, як і решті учасників, проте другий етап відбору — телефонне інтерв’ю, був досить несподіваним. І хоча  для мене це було не вперше,  спокійніше від цього не ставало. Саме в квітні я отримав повідомлення про те, що я став одним із 50-ти підлітків, яких успішно пройшли всі етапи відбору  із дітей по всій Україні, для того, щоб взяти участь у проекті «Школа Успіху». Для мене «Школа Успіху» — це можливість дивитися й думати по-новому; знання й досвід, яким вас не навчать в жодній простій школі; знайомі й друзі, розкидані по всій Україні, які готові допомогти в будь-яку мить, в будь-якій справі".

Фото без опису

А по закінченні проекту учасники повертаються додому, щоб запровадити  локальні “Школи Успіху” для юних жителів їхніх рідних сіл чи міст. 

Тому 29 та 30 жовтня підлітки зможуть взяти участь у безкоштовній локальній «Школі Успіху», яка відбудеться  на території Дмитрушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ  ступенів.  

Для того, щоб стати учасником локальної “Школи успіху” від Klitschko Foundation    лише потрібно заповнити анкету, або зв’язатися з Валентином. 

Деталі за телефоном: +380673160856, 
Facebook: Valentin Radchenko School of Success Dmitrushki, 
Instagram: @valentinradchenko.04 @schoolofsuccess_dmitrushki .

 

Чекаємо на Вас локальній «Школі Успіху»!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора