Дмитрушкіська сільська рада та адміністрація стоять на захисті прав всіх дітей,які проживають на території нашої громади.

Дата: 31.07.2019 18:27
Кількість переглядів: 714

    Шановні жителі нашої громади!!!

   Доводимо до Вашого відома,що Дмитрушкіська сільська рада та адміністрація стоять на захисті прав всіх дітей,які проживають на території нашої громади. Особлива увага приділяється дітям – сиротам, дітям позбавленим  батьківського піклування та дітям, які потрапили у складні життєві обставини. На даний час працівниками відділу культури, туризму, молоді та спорт, захисту дітей, під керівництвом сільського голови Шевчук Тетяни Борисівни, продовжується робота з питання  аналізу стану проживання та оцінки потреб сімей, в яких проживають вищеназвані категорії. За період з 15  по 30 липня 2019 року працівниками відділу, спільно з виконуючими обов’язки старост сіл Старі Бабани,  Гродзеве та заступниками сільського голови з питань діяльності виконавчих органів з покладанням функцій старост  сіл Собківка, Пугачівка, Гереженівка було провідано та обстежено умови проживання дітей у 8 родинах. З’ясовано, які проблеми мають дані родини,чим живуть діти, чи створені для них належні умови. Всі проблемні питання зафіксовані,поставлені на контроль, та буде прикладено максимум зусиль для їх вирішення.

    Запрошуємо всіх жителів нашої громади до тісної співпраці щодо забезпечення раннього виявлення дітей,які потрапили у складні життєві обставини,адже вони можуть жити поруч з Вами. Не залишайтеся байдужими до їх долі та умов проживання , про такі випадки просимо   повідомляти  адміністрацію сільської ради.

   Дякуємо за розуміння та майбутню співпрацю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора