Випускний вечір у Старобабанівській ЗОШ.

Дата: 22.06.2019 11:17
Кількість переглядів: 1570

  Випускний вечір - незабутній момент у житті кожного старшокласника, який вже наступного дня крокуватиме дорослим життям. Це не просто літній день, а радісне свято, яке дає початок новим сподіванням, амбіціям і прагненням.  21 червня у наших учнів 11 класу відбувся святковий випускний вечір.  


     З цією важливою подією випускників прийшли привітали директор, вчителі, учні, батьки, офіційні особи та випускники 50,45,40,30,20 та 10 років після закінчення школи. Для них це теж свято, спогади найяскравіших моментів їхнього шкільного життя. Багато  теплих слів в цей вечір почули на свою адресу випускники. Усі вони об’єднані побажаннями успіху, кар’єрного росту, а насамперед – людяності, про яку ніколи не можна забувати.
     

   Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки панували в залі.  А там, на сході сонця, їх чекало нове, незвідане, самостійне, доросле життя. Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди – це випускники нашої школи, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє. То ж у добру путь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора