В селі  Дмитрушки  відбулися урочистості з нагоди святкування 23 –ї річниці Конституції України  та Дня молоді.

Дата: 28.06.2019 10:28
Кількість переглядів: 1191

    День Конституції – державне свято України, святкується  щорічно  28 червня  на честь прийняття  Конституції України  у 1996 році.  Це – знаковий для українців день, бо в цей день ми, після багатьох років неприйняття і дискусій отримали основоположний документ найвищої юридичної сили.  І ми, як ніхто інший, відповідальні перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішніми та прийдешніми поколіннями за державу, на сторожі якої стоїть Основний Закон. 

Фото без опису

   Напередодні,  27  червня    в селі  Дмитрушки  відбулися урочистості з нагоди святкування 23 –ї річниці Конституції України  та Дня молоді, адже саме нинішнім юнакам та дівчатам, жити і творити Незалежну європейську державу.

     Із Днем Конституції та святом молодості, краси і сили учасників урочистостей привітала  голова   Дмитрушківської  сільської  ради   Тетяна Борисівна  Шевчук.

Фото без опису

 

  Побажала  щоб  демократичні засади, які   закріплені  Конституцією  стали  реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийшов  до серця кожного  громадянина нашої держави,  міцного здоров’я,  творчої  енергії, незалежних думок,  бути  справедливими та впевненими у своїх силах.

Окрасою  урочистого заходу   став дитячий вокальний  ансамбль «Радість» Дмитрушківської ЗОШ, керівник Юлія Мазура.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Хвилиною мовчання  вшанували пам’ять всіх загиблих борців за свободу і незалежність України, під духовний гімн України «Боже, великий єдиний»   присутні    поклали  квіти до погруддя  Тараса Григоровича  Шевченка.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора