Протокол № 1 засідання громадської ради при виконавчому комітеті Дмитрушківської сільської ради.

Дата: 24.06.2019 14:24
Кількість переглядів: 477

Протокол № 1

засідання громадської ради при

виконавчому комітеті Дмитрушківської сільської ради

 

Дата та час проведення: 20 червня 2019 року, 15:00.

Місце проведення: Дмитрушківська сільська рада (с. Дмитрушки,

вул. Петропавлівська, 19).

 

Присутні: Карпець А.І., Устенко Л.П., Василенко Р.В., Любарська Л.В., Козиненко С.М., Гейко Р.Г., Прудиус О.В.

Порядок денний:

  1. Обрання голови, заступника та секретаря громадської ради при виконавчому комітеті Дмитрушківської сільської ради.
  2. Розгляд проекту положення громадської ради при виконавчому комітеті Дмитрушківської сільської ради та направлення на затвердження виконавчому комітету Дмитрушківської сільської ради.
  3.  Різне.

 

 

З питання 1 порядку денного:

Слухали: Устенко Л. П.  озвучила, що для подальшої легітимної роботи громадської ради є вкрай важлива необхідність обрання голови, заступника та секретаря громадської ради при виконавчому комітеті Дмитрушківської сільської ради.

Слухали: Любарська Л. В. запропонувала обрати на посаду голови громадської ради при виконавчому комітету Дмитрушківської сільської ради Василенко Руслану Вікторівну; на посаду заступника голови громадської ради при виконавчому комітету Дмитрушківської сільської ради – Карпеця Анатолія Івановича; на посаду секретаря громадської ради при виконавчому комітету Дмитрушківської сільської ради – Устенко Лідію Петрівну.

 

 

 

Голосували:

«за» - 5;

«проти» - 0;

«утримались» - 0;

 

Вирішили: обрати головою громадської ради при виконавчому комітету Дмитрушківської сільської ради – Василенко Р.В.; обрати заступника голови громадської ради – Карпеця А.І.; обрати секретаря громадської ради – Устенко Л.П.

З питання 2 Порядку денного:

Слухали: Василенко Р.В. звернулась до присутніх з повідомленням про те, що згідно пункту 2, абзацу 2 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 квітня 2019 р. № 353 (далі – Типове положення) - положення про громадську раду та зміни до нього розробляються органом виконавчої влади, при якому її утворено (далі — орган виконавчої влади), разом з громадською радою і затверджуються органом виконавчої влади.

Відповідно до вище викладеного, працівниками виконавчого комітету Дмитрушківської сільської ради, розроблено та надано проект Положення громадської ради при виконавчому комітеті Дмитрушківської сільської ради, який пропонується розглянути на засіданні та надати на затвердження виконавчому комітету Дмитрушківської сільської ради.

       

Голосували:

«за» - 5;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

 

Вирішили: подати на затвердження до виконавчого комітету Дмитрушківської сільської ради  Положення громадської ради.

 

З питання 3 Порядку денного:

Слухали: Устенко Л.П. виступила із зверненням до присутніх про те, що згідно абзацу 1 пункту 24 Типового положення Громадська рада проводить свою діяльність відповідно до річного плану. У зв’язку з викладеним необхідно розробити план роботи громадської ради на 2019 рік та бажає приступити до розробки даного плану роботи.

 

Голосували:

«за» - 5;

«проти» - 0;

«утримались» - 0.

 

Вирішили:  Устенко Л.П. приступити до розробки плану роботи громадської ради при виконавчому комітеті Дмитрушківської сільської ради на 2019 рік.

 

 

 

Голова громадської ради                 о/п                        Р.В. Василенко

Секретар громадської ради              о/п                       Л.П. Устенко

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора