І регіональний тур обласного мистецького свята «Мистецька толока»,у якому взяли участь представники нашої громади:- дует  у складі  Костенка О. та Почапської А. Старобабанівського СБК та феєричний зразковий акробатичний колектив "Весела дітвора".

Дата: 18.06.2019 10:38
Кількість переглядів: 656

«Без толоки, як без руки: ні хати не зробиш, ні сіна не скосиш!» Здавна наші предки розуміли, що гуртом — толокою — легше працювати і так само гуртом весело відзначати результат спільної праці. Тож, наслідуючи давні народні традиції,       в  селі Берестівець  що на Уманщині, 15 червня   відсвяткували   І регіональний  тур  обласного   мистецького свята  «Мистецька толока».

Жителі   громади  та  села  представили власну майстерність у декоративно-ужитковому мистецтві, вишиванні, образотворчому мистецтві, кулінарії та багато чому іншому.

Гості толоки мали змогу насолодитися  творчістю  талановитих колективів  Дмитрушківської громади, які також  завітали на  свято. У  власних  виступах показали  справжню душу і  щирість: вокальний дует  у складі  Олександра  Костенка та Анастасії  Почапської   Старобабанівського СБК  та феєричний    зразковий дитячий  акробатичний  колектив «Весела дітвора». Додому повернулися  з Грамотами, Дипломами  учасника , цінними подарунками   та     гарним  настроєм.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора