6 червня вихованці  Гереженівського НВК , різновікової групи "Веселка" завітали в чарівну оселю книги.

Дата: 06.06.2019 15:35
Кількість переглядів: 587

Дороги всі ведуть до Риму,
Колись казали мудреці.
До нас ведуть шляхи незримі
Завжди із книгою в руці.
Тут джерело і знань, і сили,
І дна морського глибини,
Часописи Петра Могили,
Вірші Шевченка і Франка.
Всіх читачів вітаєм радо,
Коли до нас би не прийшли,
І консультації й наради
Готові дати ми завжди.
(І. Сердюк)

 

Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. І хоча сучасних дітей все більше поглинає інтернет та гаджети, ми дорослі повинні ще з дошкільного віку виховувати у дітей любов до книги, бережне ставлення, розвивати художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок.

З цією метою, 6 червня вихованці  Гереженівського НВК , різновікової групи "Веселка" , з вихователем - Ткачук Оленою Іванівною, та помічником вихователя - Петренко Яною Сергіївною завітали в чарівну оселю книги , яка не залишила жодну дитину байдужою.

Фото без опису

Дітлахів зустріла бібліотекар - Бень К.І., яка спільно з вихователем та помічником вихователя  познайомила дітей з правилами користування та поводження з книгою. Ознайомила з тематичними полицями дитячого фонду.  Особливе захоплення у дітей викликало те що під час зустрічі, до них завітали в гості мультиплікаційні персонажі Свинка Пеппа та її братик Джордж, які і показали діткам мультфільм про їхній візит до бібліотеки. Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «Відгадай з якої казки?» та аукціон загадок.

Фото без опису

Фото без опису

Всі діти, що побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати справжнім читачем Гереженівської бібліотеки. На завершення екскурсії мультиплікаційні  герої Свинка Пеппа та її братик Джордж подарували діткам солодкі подаруночки та перегляд музичних казок "Коза-дереза", та "Ріпка".

Фото без опису

 Всім діткам сподобалась екскурсія про, що свідчили їх посмішки та радісні оченята.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора