«Прощавай, садочок» - випускний у закладі дошкільної освіти «Каштан» села Дмитрушки.

Дата: 04.06.2019 11:16
Кількість переглядів: 974

31 травня 2019 року у  закладі  дошкільної   освіти   «Каштан» села  Дмитрушки  відбулося  незабутнє  випускне свято в стилі церемонії вручення нагород премії «Оскар».

Фото без опису

Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті.

Фото без опису

Фото без опису

 

Влаштували  справжній концерт з веселими піснями, запальними танцювальними постановками. Зворушливими моментами свята стали прощальні слова   та  слова  подяки  дітей   колективу  садочка .

Фото без опису

Фото без опису

Випускників  привітала    голова  Дмитрушківської  об’єднаної територіальної громади  Тетяна  Борисівна  Шевчук,  яка   з собою принесла   малечі   подарунки.

 

Завідувач   Соболенко   Людмила  Миколаївна, на згадку про садочок    вручила   дітям  дипломи  та  смачні  «Оскари»,  а   їх батькам подякувала за підтримку.

 

Двадцять двоє  дошкільників з своїми мріями і уподобаннями, які вміють читати і рахувати, співати і танцювати, дружити і допомагати залишили стіни рідного садочка   і готуються до нового життєвого етапу – вступу в школу.

 

Красиве та водночас  трішечки сумне свято, адже діти прощалися  з дитинством. Попереду на дітей чекає школа, пізнання нового. Віриться, що все, чому вони навчилися в стінах садочка, допоможе у майбутньому знайти шлях у житті.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора