Привітання з Міжнародний день захисту дітей.

Дата: 01.06.2019 10:29
Кількість переглядів: 573

У СВІТІ ВСІ МАЛЯТА —
І ХЛОПЧИКИ Й ДІВЧАТА —
ПОВИННІ ПРАВО МАТИ
ЩАСЛИВИМИ ЗРОСТАТИ.
В ТУРБОТЛИВІЙ КРАЇНІ,
У ЛЮБЛЯЧІЙ РОДИНІ
МУЖНІТИМУТЬ ЗДОРОВІ
БІЛЯВІ Й ЧОРНОБРОВІ.
БО ОЧІ КАРІ Й СІРІ
У ЗЛАГОДІ ТА МИРІ
НЕ ПЛАЧУТЬ, А СМІЮТЬСЯ,
ЩО «ДІТКАМИ» ЗОВУТЬСЯ.

Фото без опису

     Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Водночас це свято і дорослих - усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Усміхнені личка, палаючі захватом очі, довірливі обійми маленьких рук - це те, задля чого ми живемо. Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним - всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість - святий обов'язок кожного з нас. 

   У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

  Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

   Вітаючи зі святом, зичимо Вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул. 
 

   Але не забувайте, що Ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України. 
 

    Бажаємо Вам, дорогі діти, вашим батькам, дідусям та бабусям міцного здоров'я, щастя, добра та сімейного затишку.  Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави. Тому зичимо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

  Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

З повагою сільський голова  - Шевчук Т.Б

та колектив сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора