24 травня в Дмитрушківській ЗОШ відлунав останній  дзвоник, який сповіщає про перехід до наступного класу, а для когось – про закінчення школи.

Дата: 24.05.2019 16:40
Кількість переглядів: 615

    З останніми пелюстками весняних квітів відлітає травень, а разом із ним відходить у минуле ще один навчальний рік. 24 травня в Дмитрушківській ЗОШ відлунав останній  дзвоник, який сповіщає про перехід до наступного класу, а для когось – про закінчення школи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Свято урочисте, пам’ятне, хвилююче. На святкове дійство, окрім самих учнів та випускників, завітали їх батьки, які розділили зі своїми дітьми радісні та, водночас, хвилюючі миті в їх житті. Молоді, квітучі та життєрадісні школярі святкували закінчення навчання. Настрій у всіх був піднесений – попереду канікули! Лише випускники трохи були сумними: бо для них настала пора прощання з рідною школою, з дитинством.

 Школярів, їхніх батьків та учителів загальноосвітнього закладу вітали:

  • директор Дмитрушківської ЗОШ – Мовчан Ніна Іванівна
  • сільський голова - Шевчук Тетяна Борисівна
  • депутат Дмитрушківської сільської ради – Кисіль Євгеній Анаталійович
  • отець  Анаталій

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

   Всі вітаючі побажали випускникам щасливої життєвої дороги, успіхів, удачі та вдалих перших кроків у самостійному житті, висловили надію, що молоде покоління зробить гідний внесок у розбудову нашої держави.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Похвальні грамоти за активну життєву позицію та вагомий внесок у розвиток села Дмитрушки, та грошову винагороду від сільського голови – Шевчук Тетяни Борисівни отримали такі  учні:

  • Пудрик Олександр
  • Радченко Валентин
  • Дубецька Наталія
  • Вайнагій  Вікторія
  • Довбиш Василь
  • Мазуренко Софія
  • Ващенко Тетяна

Похвальними грамотами та грошовими винагородами від Кисіля Євгенія були нагороджені учні- переможці в обласних і районних предметних олімпіад та конкурсів, відмінники навчання, вокальні ансамблі «Радість», «Усмішка», колектив «Театр тіней», футбольна команда.

Фото без опису

Фото без опису

 

     Коли дзвенить Останній дзвінок – зазвичай згадується все найкраще, що було пережито за роки шкільного навчання.
    Шановні випускники у вас попереду – як межа, що відокремлює дитинство про доросле життя, - важке, але від цього не менш чарівне літо:
   Червень – місяць екзаменаційних випробувань і перевірки не тільки знань, але і витримки, кмітливості, відповідальності.
   Липень – місяць прийняття перших самостійних рішень.
   Серпень – місяць щасливих зорепадів.
  Бажаємо вам, випускники, не тільки встигнути загадати свої заповітні бажання, але і зловити свою зірку, і утримати її в руках!
Пам'ятайте: настає той хвилюючий момент, коли у ваших руках – все ваше життя. Нехай його висвітлює добре світло зірки вашої юності!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора