"Благодатна будь, матусенько, між нами" - такими словами можна описати святкове дійство, приурочине Дню Матері, що відбулося 11 травня в Старобабанівському Будинку культури.

Дата: 13.05.2019 14:44
Кількість переглядів: 1220

   Урочисто, з душею та по-українські. Такими словами можна описати святкове дійство "Благодатна будь, матусенько, між нами", приурочине Дню Матері, що відбулося 11 травня в Старобабанівському Будинку культури. Просторий зал був переповнений, і це дуже відрадно, що день Матері є дуже шанованим святом. Таку кількість людей об'єднала любов до матері.

Фото без опису

   Зворушливі слова привітання звучали від старости села Мельниченко Валентини Сергіївни.

   Феєричним початком свята став виступ зразкового акробатичного колективу "Весела дітвора". Далі розпочалося справжнє святкове дійство, у якому взяли участь численні художні колективи БК та учні Старобабанівської ЗОШ. Треба зауважити, що виступи митців були різножанровими і не залишили нікого байдужим. Надзвичайно прикрасив захід виступ чарівних мам: Перепелиці Ірини, Степанішиної Ірини, Маліновської Вікторії та Прокопенко Наталії, які разом зі своїми дітками привітали всіх мам зі святом, побажали життєвої мудрості, сили, наснаги і подарували пісню «Долоньки». Під час заходу звучали пісні про маму у виконанні Почапської Анастасії, Попик Наталі та Попика Руслана, Кузьменко Анастасії, Антонюк Тетяни, Петльованої Алли, Костенка Олександра.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Музичні вітання звучали з вуст  вокального ансамблю "Зоряниця", Старобабанівської ЗОШ.

Фото без опису

    Та не тільки сльози розчулення блищали на очах присутніх. Позитивний настрій та щирий сміх забезпечила мініатюра «Кого я більше люблю: маму чи дружину???», зіграна Добрянським Олексієм, Прокопенко Наталією та Попик Наталією.

Фото без опису

 

     Все найкраще, що є на землі, починається з Мами. Без Матері, як без природи, не може обійтися людство. То ж давайте любити і цінувати наших найрідніших в світі людей – Матусь – щохвилини, а не лише у святкові дні.

Фото без опису

 

 Стаття написана художнім керівником Старобабанівського СБК

Вікторією Маліновською


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора