9 травня у селі Пугачівка відбувся урочистий захід до Дня пам’яті та примирення, а також 74 – ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Дата: 10.05.2019 18:42
Кількість переглядів: 526

    По всій Україні 8 – 9 травня відбулися урочисті заходи до Дня пам’яті та примирення, а також 74 – ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

   У ці дні вся наша країна вкрила весняними квітами і величні пам’ятники, і скромні обеліски.

   Це означає, що пам’ять народна жива, що подвиг – незабутній.

 9 травня 2019 року  в селі Пугачівка відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Перемоги.       

   Зі словами привітання звернулася секретар виконавчого комітету Дмитрушківської сільської ради - Овчіннік Валентина Михайлівна та заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів з покладанням функцій старости с.Пугачівка - Жовтоног Наталія Дмитрівна.   

 

                                           

 З  музичними вітаннями виступили: Ансамбиль "Зоряниця " під керівництвом Чех Ольги Анатоліївни та особисто Чех Ольга Анатоліївна.   

                

    З віршами виступили учні та вихованці Пугачівського НВК.  Ведучими мітингу були: Штогрин Юлія студентка Уманського педагогічного коледжу та учениця 10- го класу Старобабанівської ЗОШ - Гнатенко Діана .   

 

Своїми виступами на заході учасники віддали лише часточку великої данини пошани полеглим і живим ветеранам, які своєю кров’ю відстояли нашу свободу.

Мало залишилося учасників тих подій, але ми всі щиро вдячні їм!

Організатори мітингу - Янковенко Людмила Олексіївна та Ситник Микола Михайлович.

 

Вірність, хоробрість, звитяга – ці якості проявляють, щоб захистити Батьківщину. Ці якості  бажаємо всім, хто пам'ятає, шанує та відзначає цей День! Нехай любов до Батьківщини ніколи не покидає вас, буде вам вірною супутницею на все життя. З Днем Перемоги!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора